5 SIMPLE TECHNIQUES FOR ανασφαλιστο οχημα

5 Simple Techniques For ανασφαλιστο οχημα

5 Simple Techniques For ανασφαλιστο οχημα

Blog Article

Η ψυχική οδύνη, είναι έννοια μερικότερη, διότι προϋποθέτει αποκλειστικά τη θανάτωση προσώπου, είτε σκόπιμα (ανθρωποκτονία) είτε από αμέλεια (τροχαίο, ιατρικό λάθος, εργατικό ατύχημα κλπ) και φυσικά δεν επιδικάζεται στο ..(νεκρό) θύμα, αλλά στους οικείους του.

Αλλάζει η ηγεσία του Αρείου Πάγου- Η επετηρίδα, οι επιλογές της κυβέρνησης και η ψήφος των δικαστών

σημειώθηκε κ Περισσότερα » Κίνηση Στους Δρόμους Κηφισιά Λεωφόρος Κηφισίας Σκαραμαγκάς Αττική

Αγίου Βησσαρίωνα στο κέντρο της Λάρισας όταν κάτω από αδιευκρίνιστες

Έτσι παρατηρούνταν συχνότατα το φαινόμενο των τραγικά μικρών χρηματικών ποσών που επιδίκαζαν τα δικαστήρια της ουσίας για τέτοια θέματα, ή αιφνιδίως μεγάλων ποσών για κάποιες περιπτώσεις.

διαδικασία ολοκληρώνεται σε ελάχιστα λεπτά από το κινητό σου

Στο σημείο βρέθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες.

Πανικός και μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στην Πάτρα το...

φορτηγό να έχει προσκρούσει σε συρμα Περισσότερα » Αττική Μαραθώνας Βίντεο Βίντεο Ντοκουμέντο Σοκαριστικές Φωτογραφίες Λεωφόρος Μαραθώνος

Στην περίπτωση του τρακαρίσματος με ανασφάλιστο όχημα, η αποζημίωση έρχεται από το επικουρικό κεφάλαιο.

 β) αναγκαία, ώστε να προκαλούν τον ελάχιστο δυνατό περιορισμό στον ιδιώτη ή το κοινό website και τέλος

Ιεράς Οδού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τον Πειραιά. Αποτέλεσμα της

" Σε  περίπτωση  αδικοπραξίας, ανεξάρτητα από την αποζημίωση για  την περιουσιακή ζημία, το δικαστήριο μπορεί να επιδικάσει εύλογη  κατά  την  κρίση του  χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης. Αυτό ισχύει  ιδίως για εκείνον που έπαθε προσβολή  της  υγείας,  της  τιμής  ή  της  αγνείας του ή  στερήθηκε  την ελευθερία του.

Το δικαστήριο της ουσίας, αφού δεχθεί ότι συνεπεία αδικοπραξίας προκλήθηκε σε κάποιο πρόσωπο ηθική βλάβη ή ψυχική οδύνη, καθορίζει στη συνέχεια το ύψος της οφειλόμενης γι` αυτήν χρηματικής ικανοποίησης, με βάση τους κανόνες της κοινής πείρας και της λογικής, λαμβάνοντας ιδίως υπόψη το είδος της προσβολής, την έκταση της βλάβης, τις συνθήκες τέλεσης της αδικοπραξίας, τη βαρύτητα του πταίσματος του υποχρέου, το τυχόν συντρέχον πταίσμα του δικαιούχου και την οικονομική και κοινωνική κατάσταση των μερών. Συνεπώς ο προσδιορισμός του ποσού της εύλογης χρηματικής ικανοποίησης επαφίεται στην ελεύθερη εκτίμηση του δικαστηρίου της ουσίας. Η σχετική κρίση του δικαστηρίου της ουσίας, κατά μία μεν άποψη, που είναι η κρατούσα στη νομολογία, δεν υπόκειται στον έλεγχο του Αρείου Πάγου, αφού σχηματίζεται ύστερα από την εκτίμηση πραγματικών γεγονότων χωρίς υπαγωγή σε νομική έννοια, οπότε και δεν μπορεί να νοηθεί εσφαλμένη εφαρμογή του νόμου, είτε ευθέως είτε εκ πλαγίου.

Report this page